vankaarstotservet.nl

VanKaarstotServet

Het assortiment bij VanKaarstotServet

Als je ooit de website van VanKaarstotServet hebt gezien dan weet je dat zij een enorm assortiment hebben, en dus is het misschien moeilijk om te weten wat je hier nou precies kunt kopen en wat niet. Om dit op te helderen heb ik hun assortiment samengevat in dit artikel.

Kaarsen

Zoals de naam VanKaarstotServet suggereert kun je hier kaarsen kopen. Je kan het zo gek niet bedenken maar als het met kaarsen te maken heeft dan kun je het hier kopen. Zelfs voor fakkels kun je terecht bij VanKaarstotServet, of wil je liever een vuurkorf? Dan ben je hier namelijk ook op de juiste plek.

 

Vuurkorf

Keukengerei

Het belangrijkste keukengerei is natuurlijk het servet, welke we kennen van de titel. Maar verder vind je hier ook tafelkleden, tafellopers, theedoeken en servies om een paar voorbeelden te noemen. Het keukenmerk wat ze hier op grote schaal verkopen is Gusta, zo verkopen ze een Gusta slow cooker, waarmee je bijvoorbeeld een lekkere stoofpot kunt bereiden.

Woondecoratie

Ook voor het decoreren van jouw huis kun je terecht bij vanKaarstotServet en kaarsen horen hier natuurlijk ook bij. Naast kaarsen hebben ze ook badkamertextiel, zitkussens en vazen om een paar voorbeelden te noemen.

Grafdecoratie

Het is een minder vrolijk thema maar daardoor niet minder nodig. Bovendien kan grafdecoratie van een trieste gebeurtenis toch nog een beetje iets moois maken. Kaarsen en rozetakken kunnen een graf minder triest laten voelen.

Tuindecoratie

Ook de tuin kun je mooi inrichten wanneer je bij VanKaarstotServet bent geweest. Je kunt jouw tuin mooi aankleden met terraspotten, fakkels, lantaarns en een BBQ om enkele voorbeelden te noemen.

Zoals je wel ziet is erbij VanKaarstotServet een groot assortiment waarmee jij zowel jouw huis als de tuin kunt decoreren. Het maakt niet uit wat je wilt hebben, hier hebben ze het allemaal. Dus als jij nog nieuwe spullen voor het huis nodig hebt dan zou ik je zeker aanraden om hier een kijkje te nemen, misschien vind je wel een paar hele mooie schatten waardoor jouw huis er weer als nieuw uitziet.

 

Contactgegevens

VanKaarstotServet
info [ad] vankaarstotservet.nl
085 4890201
Van Abbestraat 94, 1064 WV Amsterdam
Bezoek website