Is uw pols al verrijkt met een Oozoo?

Tegenwoordig komt het wat minder voor; een colbert of jasje dragen waarvan u wilde dat de mouwen van het hemd of de blouse langer waren. Dat stond en staat chic. Is het wat fris en u draagt een trui dan kan het prettig aanvoelen om de mouwen een beetje over de handen te trekken. Door Oozoo gaat u daar wellicht nu anders over denken.

 

Oozoo

 

Oozoo verovert niet alleen Nederland. Oozoo is al  internationaal ook al een begrip.

De naam Oozoo staat voor horloges en nog wel van Nederlands fabricaat. Het is alweer veertien jaar geleden dat het merk oozoo op de markt werd gebracht. Heel snel werden de Oozoo horloges polulair en daar was ook alle reden voor. De fabrikant van Oozoo toonde een echte Nederlandse koopmansgeest. Men begreep wat de klanten wilden en nog steeds willen. Niet jarenlang dezelfde collectie of een vastgeroest design. Met oozoo kozen zij nadrukkelijk voor blijvende vernieuwing.

 

Oozoo levert een op uw pols geschreven tijdlijn.

Het merk Oozoo onderscheidt in de detailhandel zich ondermeer door:

  • Dat de horloges van een constant hoge kwaliteit zijn.
  • Dat zij een collectie hebben in verschillende prijsklassen.
  • Dat zij gebruik maken van zeer nauwkeurig kwarts van Miyota.
  • Dat zij maar liefst vier keer per jaar een nieuwe collectie met verschillende modellen introduceren.

Dit alles betekent voor u de mogelijkheid  een nagenoeg persoonlijk model te kunnen uitzoeken.

 

Het bovenstaande gaat over de variabelen van de Oozoo horloges. Nu de kwaliteit.

Een constant hoge kwaliteit van oozoo was een van de voorwaarden van de producent. Om dat te bereiken wordt voor een Oozoo horloge gebruik gemaakt van  een nikkelvrij  roestvrij staal kast. Om de wijzerplaten en de wijzers te beschermen is gekozen voor een krasbestendig mineraal glas. Speciaal voor duikliefhebbers zijn er een aantal Oozoo horloges leverbaar die een waterdruk van 2, 5 of zelfs 10 bar kunnen weerstaan.

Om een Oozoo horloge stevig en fraai om uw pols te laten sluiten wordt is deze voorzien van een fraaie echt lederen riempje met een roestvrijstalen sluiting. En dan tot slot, elk oozoo horloge heeft een jaar garantie op het uurwerk.

 

Stijl en variatie.

Oozoo is geen trendvolger maar een trend bepaler. Om dat te bewijzen lanceert Oozoo vier keer per jaar een nieuwe collectie. Oozoo horloges hebben een herkenbare stijl door de grotere maat kasten en originele horlogebanden. De collectie bestaat uit 5 varianten:

  • Oozoo Timepieces, het basismodel in smaakvolle kleuren.
  • Oozoo Silicone, trendy, speels en met een diameter van 49 mm.
  • Oozoo Steel, met een stalen behuizing, in vele kleuren voor dames en heren.
  • Oozoo Vintage, met een grote platte behuizing en waterdicht tot 2 bar.
  • Oozoo Junior, waardoor kinderen met een hip horloge op tijd thuis kunnen zijn.

 

Als u dit alles over Oozoo horloges gelezen heeft kunt u zich waarschijnlijk voorstellen dat het ook chic kan zijn als mouwen van overhemden, blouses en truien wat minder lang zijn.

Lees meer interessante blogs op onze website. Bekijk de verschillende sectoren en branches.

 

Meld ook voor uw bedrijf aan. Met een bedrijfsvermelding behaalt u veel voordelen voor uw vindbaarheid en zichtbaarheid op veel zoekmachines zoals Google en/of Bing!

 


Wat is een live chat service op je website? Een online klantenservice op je eigen site van ChatHelden.nl