Slecht zicht verhelpen

Je merkt het vast wel, je zicht is niet meer zoals vroeger. Zonder bril of lenzen heb je ongemakkelijke ontmoetingen op straat; ken je die vrouw nou wel of niet? En waarom zwaait ze naar jou? Nee slecht zicht is niet altijd even makkelijk. Maar heb je ook wel eens verder gekeken dan je bril en lenzen? Want de verschillende behandelmethodes om je ogen te laten laseren zouden wel eens een uitkomst kunnen bieden. Laatjeogenlaseren.nl Kan je direct een afspraak inplannen om te kijken of een ooglaserbehandeling mogelijk is voor jou.

 

IntraLASIK

De IntraLASIK behandeling, is populairste methode om ogen te laten laseren. De chirurg maakt bovenop het hoornvlies een soort van flapje waardoor hij daaronder het weefsel kan bewerken met een laser. Deze manier van laseren gaat erg snel en veel mensen hebben 50% van hun zicht al binnen 6 uur terug. Daarnaast is deze oplossing pijnloos en erg veilig, waardoor er erg veel positieve en goede resultaten uit voort gekomen zijn. Deze manier is dan ook geschikt voor alle zicht afwijkingen. 

 

ReLex Smile behandeling

Deze behandeling om slecht zicht te verhelpen is op het moment één van de meest geavanceerde methodes ter wereld. Hierbij wordt er alleen een klein sneetje in het oog gemaakt om wat weefsel weg te kunnen halen. Door het op deze manier te doen is de kans een stuk kleiner om complicaties te krijgen. Het hoornvlies blijft zo een stuk beter intact en het zorgt voor minder kans op tranende en droge ogen vlak na de behandeling. 

 

Lensvervangende behandeling

Naast je ogen te laten laseren kun je kiezen voor de alternatieve behandeling; lensvervanging. Dit houdt in dat je een kunstlens krijgt in plaats van je eigen lens. Deze behandeling is vooral voor mensen boven de 45 jaar, na deze leeftijd krijg je last van een minder soepele ooglens waardoor hij moeilijker te bewerken wordt. Dit komt met het voordeel nooit meer een leesbril nodig te hebben en de kans op staar neemt af. 

 

Kortom, manieren om je zicht blijvend te verbeteren zijn er genoeg, zelfs nog meer dan hier beschreven staan. Denk er goed over na wat bij jou past en herken voortaan iedereen op straat van kilometers ver.